Fysikalsk HjemmeMassasje AS

Behandler kommer hjem til deg 

Smitteverntiltak

Din sikkerhet er viktig for oss!

Våre hjemmetjenester følger strenge smittevernrutiner. Vi har tatt smittevernkurs mot covid-19 hos NHI og er godt rusta til å komme å behandle deg. 

Det er viktig for oss at du er trygg!

Bli medlem

Fast HjemmeMassasje til lav pris!

Er du en som trenger regelmessig behandling og må ha massasje 1-2 ganger i uken eller 2-3 ganger i mnd.?

 Anbefaler vi deg medlemskap. Medlemskap gir deg 250.- rabatt pr. behandling. 

Betingelser og Informasjon

Covid-19

Alle Massasjeterapeutene har tatt smittevernkurs mot covid-19. Vi har strenge og godkjente tiltak til våre hjemmetjenester. Se våre Smitteverntiltak.


Betingelser og viktig informasjon

1. Er du medlem vil massasjeterapeuten se det i din journal og prisen vil endre seg internt. Alle våre priser som du ser er ordinære priser. inkl. 25% mva. Medlemspriser vil alltid være 250.- billigere pr. massasje ved medlemskap.

2. Er du fra en institusjon og ønsker å gjøre en avtale for å få en fast terapeut til beboerne, vennligst send oss en e-post til [email protected]

3. Pass på at du er klar til behandling, behandlingstiden begynner å utløpe 5 min. etter massørens ankomst. (Gjeller ikke ved førstegangs besøk)

4. Helseerklæringsskjema må fylles ut som førstegangs pasient før massasjeterapeuten kommer til deg. Vi er godkjente av både Norsk Massasjeforening og Norges Massasjeforbund, av den grunnen er vi godkjente massasjeterapeuter av Helsedirektoratet og derfor kreves utfylling av helseerklæringsskjema. Du vil også motta en link til skjemaet på registrert mail så fort du registrerer timen.

5. Undertøyet beholdes på under hele behandlingen.

6. I barnemassasje kreves at en voksen er lett tilgjengelig under hele massasjen.

7. Gjør oppmerksom på at helkroppsmassasje gjelder kun 60, 90 og 120 min. da tiden under 60 min. ikke strekker til en helkroppsmassasje.

8. Når du skal ha helkroppsmassasje og ønsker fotmassasje må føttene være rene før behandlingen starter.

9. Ved avbestilling under 24 timer før behandling, vil du bli fakturert 750.- + mva. som avbestillingsgebyr.

10. Ved massørens oppmøte der massasjen ikke kan gjennomføres av div. årsaker vil massøren ta betaling i sin helhet av massasjen du har bestilt. Gjeller ikke dødsfall.

11. Helligdager tillegg er på 150.- pr. massasje. Er du medlem kan du se bort i fra tillegget.

12. Ved massasjebestilling utenfor de nevnte stedene som i Nesodden, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Gjerdrum, Nannestad, Nes, Nittedal og Askim vil det koste 100.- kjøretillegg. Dette fordi vi ikke har en fast massør i disse områdene og kjøreavstandene kan bli lang. Så fort vi får en fast massør vil tillegget utgå.

13. Vi sender faktura for behandlingen du har bestilt. Det er gratis å få faktura. Faktura vil du motta på både e-post og sms.

14. Vennligst skriv kort om parkeringsmulighetene i kommentarfeltet. Hvis ikke det er noe form for parkeringsmuligheter blir det vanskelig for oss å komme til deg. I Oslo: viktig at du skriver parkeringsmuligheten slik at vi kan beregne litt ekstra tid. Finner ikke vi parkering og tiden begynner å rene ut må vi dessverre kjøre videre til neste pasient.

0