Bestill time

Tlf. 45883333

Om Fysikalsk HjemmeMassasje AS

Vår reise startet i november 2012 ble første klinikken Lindheim-Eriksen etablert i Kløfta under navnet LEM-Behandling. Der ble det kombiner mellom klinikk behandling og hjemmebesøk. I 2014 ble LEM-Behandling lagt ned og ble da etablert HjemmeMassasjen Lindheim-Eriksen med fokus på kun hjemmebesøk, det er stor behov for hjemme massasje og vi så oss nøtt til å få inn flere flinke behandlere. Det har også vært stort behov hos institusjoner og i 2019 valgte vi å åpne en egen avdeling som gikk direkte til institusjoner med navnet Fysikalsk OmsorgsMassasje, med undertekst, for eldre, nedsatt funksjonsevne og kroniske lidelser.

Vårt fokus er å jobbe målrettet for at du skal kunne få en bedre hverdag med mindre spenning og plager i muskulaturen, det vil si at vi driver terapeutisk/medisinsk behandlinger enn spa behandling. I 2020 valgte vi å endre navnet til Fysikalsk HjemmeMassasje og nå er OmsorgsMassasje og HjemmeMassasje under 

Fysikalsk Massasje

2021 Begynte vår samarbeid med Hjemmefysioterapeuten, dette med mål om å gi våre pasienter best mulig tverrfaglig behandling som kan gi raskere resultat.