Betingelser og Informasjon

Covid-19

Alle behandlere har tatt smittevernkurs mot covid-19 hos NHI. Vi har strenge og godkjente tiltak til våre hjemmetjenester. Se våre Smitteverntiltak.


Betingelser og viktig informasjon

1. Er du medlem hos Fysikalske HjemmeTjenester vil behandleren se det i din journal og prisen vil endre seg internt. Alle våre priser som du ser er ordinære priser. inkl. 25% MVA. Medlemspriser vil alltid være 250.- billigere pr. massasje ved medlemskap og 300.- med OmsorgsMassasje. Som medlem vil du også få en samlet og spesifisert faktura med timene du har hatt i løpet av mnd.. Faktura vil du motta siste arbeidsdagen i mnd. 

2. Er du fra en institusjon og ønsker å gjøre en avtale for å få en fast terapeut til beboerne, vennligst send oss en e-post til [email protected]

3. Pass på at du er klar til behandling, behandlingstiden begynner å utløpe 5 min. etter massørens ankomst. (Gjeller ikke ved førstegangs besøk)

4. Helseerklæringsskjema må fylles ut som førstegangs kunde før behandleren kommer til deg. Våre behandlere er godkjente og derfor kreves utfylling av helseerklæringsskjema. Du vil også motta en link til skjemaet på registrert mail så fort du registrerer timen.

5. Undertøyet beholdes på under hele behandlingen. Har du ikke undertøy på vil behandleren nekte å behandle deg. Faktura for behandling vil bli sendt uansett, i sin helhet

6. I barnemassasje kreves at en voksen er lett tilgjengelig under hele massasjen, dørene skal være åpne.

7. Gjør oppmerksom på at helkroppsmassasje gjelder kun 60, 90 og 120 min. da tiden under 60 min. ikke strekker til en helkroppsmassasje.

8. Når du skal ha helkroppsmassasje og ønsker fotmassasje må føttene være rene før behandlingen starter.

9. Ved avbestilling under 24 timer før behandling, vil du bli fakturert 750.- + MVA. som avbestillingsgebyr.

10. Ved massørens oppmøte der massasjen ikke kan gjennomføres av div. årsaker vil massøren ta betaling i sin helhet av massasjen du har bestilt. Gjeller ikke dødsfall.

11. Betalingen skjer via faktura tilsending for behandlingen du har bestilt og fått. Det er gratis å få faktura. Faktura vil du motta på mail og sms.

12. Vennligst skriv kort om parkeringsmulighetene i kommentarfeltet. Hvis ikke det er noe form for parkeringsmuligheter blir det vanskelig for oss å komme til deg. I Oslo: viktig at du skriver parkeringsmuligheten slik at vi kan beregne litt ekstra tid. Finner ikke vi parkering og tiden begynner å rene ut må vi dessverre kjøre videre til neste pasient.